Изборник Затворити

Transport

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Sva vozila poseduju 24-časovni GPS nadzor365 dana u godini.

Svakom klijentu može se omogućiti uvid, kontrola i nadzor rentiranog vozila za vreme trajanja transporta.

Pružamo i usluge vangabaritnog transporta, transport putničkih i teretnih vozila, kao i radnih mašina.
Za ovu vrstu transporta takođe posedujemo sopstvena prevozna, kao i godišnje specijalne dozvole Austrije i Nemačke.

Poseban akcenat poslednjih godina stavljamo na HST (High Security Transport – transport dobara visokog rizika), gde u saradnji sa kompanijama koje imaju potrebu za ovom vrstom usluge konstantno usavršavamo logističke procedure. U tu svrhu neprestano ulažemo u transportna sretstva, vršimo tehničku nadogradnju vozila kako bi se ispoštovale komplikovane bezbednosne procedure. U saradnji sa domaćim kompanijama koje pružaju usluge bezbednosne pratnje u mogućnosti smo da odgovorimo i najzahtevnijim klijentima iz ove oblasti.

Poklanjamo veliku pažnju edukaciji zaposlenih, kako bi usluga bila kompletna, a klijenti zadovoljni. Znanja proširujemo kako u smislu praćenja napretka tehnologije, tako i na polju zakonskih normi i procedura.

Transportna sretstva ispunjavaju norme EURO standarda i trudimo se da idemo u korak sa najnovijim evropskim standardima. Upravo je tržište zapadne Evrope naša centralna interesna zona i na njemu smo prisutni od 1995. godine. Od tada smo prešli mnogo kilometara i uspeli da izgradimo ime i poslovni imidž na tom zahtevnom tržištu.

Trudimo se da pružamo usluge direktnog transporta, kako bi se maksimalno skratilo trajanje puta i tako pružio maksimalan kvalitet usluge krajnjem korisniku.

Sva roba koju transportujemo je od momenta utovara do momenta istovara pokrivena CMR osiguranjem robe u transportu. U dogovoru sa klijentom osiguranje možemo proširiti za svaki pojedinačni transport.

Još od 2004. godine sarađujemo sa poznatim TimoCom portalom, elektronskom berzom transporta.
Možete nas i tamo pronaći, naš TimoCom ID je